Frölunda på poängjakt mot Umeå ikväll

Noll poäng efter tre spelade omgångar. Västra Frölunda har inlett säsongen knackigt och är i behov av en seger. Laget får chansen till det när man tar emot IFK Umeå på hemmaplan, vilket du kan följa via SolidSport med matchstart kl. 18.30.

Kvällens match mellan Västra Frölunda och IFK Umeå avslutar den fjärde omgången av Victor badmintonligan. Umeå-laget har därför stannat kvar i Göteborg för att invänta drabbningen efter en mycket lyckad tävlingshelg i staden. När Got Elit avgjordes i Fjäderborgen igår så var det stor dominans från norrlänningarna i elitklassen då man tog hem fyra av fem guld plus ytterligare ett flertal medaljer. Därmed lär Frölunda få möta ett formstarkt motstånd med stabilt självförtroende.

I Frölunda-lägret är längtan stor efter poäng och man lär med Göteborgspublikens hjälp försöka ta en efterlängtad vinst.

Här kan ni följa sändningarna från matchen via Solidsport:

Bana 1:

https://solidsport.com/vastra-frolunda-badminton/games/g/jxlt0c02

Bana 2:

https://solidsport.com/vastra-frolunda-badminton/games/g/mol624tr


More news

Täta matcher med nerver väntar

Imorgon ska flera viktiga matcher spelas där resultaten påverkar tabell och fortsättningsspel.

Read more

Full ligaomgång toppas med laddad finalrepris

Fyrisfjädern tog hem guldet i förra säsongens final. Nu vill IFK Umeå ha revansch. Lagen möts i den sjätte omgången av Victor badmintonligan med matchstart 18.30. Både den och de övriga matcherna kan ni följa via Solidsport.se.

Read more

Ny omgång imorgon – hänger du med här på SolidSport?

Nu kör vi igen. Imorgon väntar fyra spännande matcher. Vi tog pulsen på en av huvudaktörerna.

Read more

Mästarlagen gör upp i het toppstrid

När den femte ligaomgången avslutas möts mästarna från de två senaste ligasäsongerna Halmstad och Fyrisfjädern. En rejäl prestigekamp kommer därmed att utspela sig i Uppsala samtidigt som Umeå tar emot Trollhättan i ytterligare en stormatch. Ni följer varje slagen fjäderboll i dessa uppgörelser via Solidsport.se med matchstart 18.00 i Uppsala och 18.30 i Umeå.

Read more