Badmintonligan: Så spelas omgång 4

Det är dags för mer badminton! Det blir en uppdelad omgång då två matcher har skjutits upp. De två matcher som spelas under måndagskvällen är BMK Aura – Fyrisfjärden och Påvelund – Halmstad.

Två av fyra matcher spelas under måndagskvällen i Victor Badmintonligan. BMK Aura och Fyrisfjärden ligger båda på tabellens övre halva och ikväll ställs de mot varandra. Även Halmstad befinner sig på den övre halvan och ikväll möter dem Påvelund, som jagar sin första seger för säsongen. 


Under fredagen kom ett beslut från Svenska Badmintonförbundet om att matchen mellan Trollhättans BMK och IFK Umeå ställs in och skjuts upp. I skrivande stund är inget nytt speldatum satt.

Matchen mellan Täby och Västra Frölunda är framflyttad till den 22 oktober. 


Se samtliga matcher från Victor Badmintonligan på solidsport.com/badmintonligan


Så spelas omgång 4:


BMK Aura - Fyrisfjärden
Måndag 18:00

Påvelund - Halmstad
Måndag 18:30

Täby BMF - Västra Frölunda
Torsdag 22/10 18:00

Trollhättans BMK - IFK Umeå
Speldatum ej satt


KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

 

Vill du också tipsa oss om nyheter? Maila in till redaktionen på redaktionen@solidsport.com

More news

Formstarka spelare i bottenlagen ute efter poäng

Det har varit en trög start för Frölunda och Täby i ligan. Flera av spelarna är dock fyllda av självförtroende efter individuella skalper i Umeås Grand Prix-tävling. Kan de omsätta det till en lagvinst? Följ all dramatik på Solidsport.se ikväll.

Read more

Frölunda på poängjakt mot Umeå ikväll

Noll poäng efter tre spelade omgångar. Västra Frölunda har inlett säsongen knackigt och är i behov av en seger. Laget får chansen till det när man tar emot IFK Umeå på hemmaplan, vilket du kan följa via SolidSport med matchstart kl. 18.30.

Read more

Danskpräglat stormöte i väst ramar in spännande ligaomgång

När den fjärde ligaomgången fortsätter ikväll kan vi bland annat njuta av en repris på SM-finalen för två år sedan när serieledarna Påvelund tar sig an mästarlaget från den finalmatchen, Halmstad. Dessutom spelar Fyrisfjädern mot Aura i Uppsala. Matcherna följer du via Solidsport.se med matchstart 18.00 i Uppsala respektive 18.30 i Halmstad.

Read more

Toppen mot botten när Victor badmintonligan fortsätter

Ikväll inleds den fjärde omgången av badmintonligan med matchen mellan nästjumbon Täby och den hittills obesegrade tabelltvåan Trollhättan. Dramatiken från Täby racketcenter kan ni följa via Solidsport från kl. 18.

Read more