Badmintonligan: Så spelas omgång 4

Det är dags för mer badminton! Det blir en uppdelad omgång då två matcher har skjutits upp. De två matcher som spelas under måndagskvällen är BMK Aura – Fyrisfjärden och Påvelund – Halmstad.

Två av fyra matcher spelas under måndagskvällen i Victor Badmintonligan. BMK Aura och Fyrisfjärden ligger båda på tabellens övre halva och ikväll ställs de mot varandra. Även Halmstad befinner sig på den övre halvan och ikväll möter dem Påvelund, som jagar sin första seger för säsongen. 


Under fredagen kom ett beslut från Svenska Badmintonförbundet om att matchen mellan Trollhättans BMK och IFK Umeå ställs in och skjuts upp. I skrivande stund är inget nytt speldatum satt.

Matchen mellan Täby och Västra Frölunda är framflyttad till den 22 oktober. 


Se samtliga matcher från Victor Badmintonligan på solidsport.com/badmintonligan


Så spelas omgång 4:


BMK Aura - Fyrisfjärden
Måndag 18:00

Påvelund - Halmstad
Måndag 18:30

Täby BMF - Västra Frölunda
Torsdag 22/10 18:00

Trollhättans BMK - IFK Umeå
Speldatum ej satt


KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

 

Vill du också tipsa oss om nyheter? Maila in till redaktionen på redaktionen@solidsport.com

More news

Dags för Mellanseriemöten i Victor Badmintonligan

Säsongens mellanserie i Victor Badmintonliga kommer att spelas som seriesammandrag under helgen den 14-15 maj. Matcherna i mellanserie A spelas i Göteborg samtidigt som mellanserie B avgörs i Trollhättan.

Read more

Paus av spel i Victor Badmintonligan

Vi har under de senaste veckorna sett en eskalerande smittspridning i samhället och införandet av lokala allmänna råd i en majoritet av Sveriges regioner.

Read more

Vill fira födelsedag med dubbla JSM-guld

Han vill fira sitt första JSM-guld på hemmaplan i Trollhättan. På sin nittonde födelsedag. - Det skulle vara fantastisk, säger toppseedade Ludvig Petre Olsson, 18. Du ser JSM i badminton live på Solidsport - 21-23 februari.

Read more

Stjärnan inför SM: “De kan ställa till det”

Foto: Torbjörn Jansson & Bildbyrån Han är bäst i Sverige men saknar fortfarande ett SM-guld. Felix Burestedt, 24, åker till Umeå för att ändra på det. - Men jag måste vara redo, det finns duktiga spelare som kan ställa till det, säger Burestedt.

Read more