Se samtliga matcher i Badmintonligan 2019/2020.

Få tillgång till alla matcher som livesänds på Solidsport under säsongen, samtidigt som du kan välja att stötta ditt favoritlag ekonomiskt!

Välj ditt lag nedan:
BMK Aura
Fyrisfjädern BMK
Halmstad Badminton
IFK Umeå
Påvelund TBK
Trollhättans BM
Täby BM
Västra Frölunda BMK

Om du inte vill stötta ett specifik lag från ligan kan du bli månadssupporter till hela ligan och badmintonförbundet. Då klickar du på länken nedan för att bli månadssupporter! Du kan när helst du vill avsluta ditt supporterskap om du inte vill stötta ligan längre.


Klicka HÄR för att bli månadssupporter till Badmintonligan.

Latest news

De regerande mästarna Halmstad vann sin match i premiären. Det gjorde även tippade topplaget IFK Umeå. När Badmintonligan rullar vidare på Solidsport så väntar därför ett tidigt favoritmöte i Badmintonstadion i Umeå.

Ligan fylld av kvalitet och talang

En offensiv värvningsvåg. 20 spelare som är rankade bland de 100 bästa i världen. Flera spännande svenska talanger redo att ta nästa steg i karriären. Badmintonligan 2019/2020 är igång och har alla förutsättningar att bli något alldeles extra. – En intressant mix av svenska och utländska spelare, det här kommer att bli ovisst och det kommer att bli bra, säger Sveriges förbundskapten Andrew Smith.

Read more

Solidsport och Badmintonförbundet storsatsar på Badmintonligan

SolidSport gör tillsammans med Svenska Badmintonförbundet en omfattande satsning på Badmintonligan och de tyngsta nationella mästerskapen under 2019/2020. Samtliga ligamatcher och SM-tävlingar kommer att livesändas - och kan också komma att exponeras i Telias utbud. Ligalagens supportrar får tillgång till all dramatik, och samtidigt möjlighet att stötta utvecklingen i klubbarna. – Vi tog ett steg framåt i fjol med våra livesändningar, och det finns en stor utvecklingspotential i det här samarbetet, säger Tomas Sandö Brandt, förbundschef för Svenska Badmintonförbundet.

Read more

Upcoming Games

Past Games

Recommended

Livestreams

Latest