Se samtliga matcher i Badmintonligan 2019/2020.

För endast 49kr/månad kan du bli månadssupporter och få tillgång till alla matcher som livesänds på Solidsport under säsongen, samtidigt som du kan välja att stötta ditt favoritlag ekonomiskt!

Klicka på ditt favoritlag nedan och följ anvisningarna för att bli månadssupporter:
BMK Aura
Fyrisfjädern BMK
Halmstad Badminton
IFK Umeå
Påvelund TBK
Trollhättans BM
Täby BM
Västra Frölunda BMK

Om du inte vill stötta ett specifik lag från ligan kan du bli månadssupporter till hela ligan och badmintonförbundet. Då klickar du HÄR för att bli månadssupporter! Du kan när helst du vill avsluta ditt supporterskap om du inte vill stötta ligan längre.
Latest news

Han har rivstartat säsongen och vill växla upp ytterligare. IFK Umeås 18-årige talang Johan Azelius är ett av Badmintonligans stora utropstecken så här långt den här säsongen. - Målet med laget är en kvartsfinal, men semi vore roligt, säger Azelius.

Tidigt toppmöte i andra omgången

De regerande mästarna Halmstad vann sin match i premiären. Det gjorde även tippade topplaget IFK Umeå. När Badmintonligan rullar vidare på Solidsport så väntar därför ett tidigt favoritmöte i Badmintonstadion i Umeå.

Read more

Ligan fylld av kvalitet och talang

En offensiv värvningsvåg. 20 spelare som är rankade bland de 100 bästa i världen. Flera spännande svenska talanger redo att ta nästa steg i karriären. Badmintonligan 2019/2020 är igång och har alla förutsättningar att bli något alldeles extra. – En intressant mix av svenska och utländska spelare, det här kommer att bli ovisst och det kommer att bli bra, säger Sveriges förbundskapten Andrew Smith.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Latest