Eab3c054 776c 45c4 a3e1 906e2653b469
Unlock video

10 EUR

Get access to this video only.
Buy 10 EUR

Syysbaletti 11/2020

2views

Tervetuloa syysbaletin pariin. Välineiksi tarvitset itsesi lisäksi liikkumiseen sopivat vaatteet, ja jalkoihin pehmeät baletin harjoitustossut tai sukat (mielellään sellaiset, jotka ovat vähän nihkeän tuntuiset). Juomapullo ei ole pahitteeksi, ja lisäksi tilaa tarvitset metrin, pari itsesi ympärille. Tankoharjoituksia varten voit halutessasi varata itsellesi korkeaselkänojaisen tuolin, sohvan selkänojan tai seinäpaikan lisätueksi - tai haastaa tasapainoa ja tehdä harjoitukset ilman “tankoa”. Musiikkina tunnilla käytämme tanskalaispianisti Soren Bebe:n musiikkia - alkusyksyn musiikkeina käytämme kesällä 2020 julkaistua Music For Ballet Class Vol. 5 -albumia. Sorenin musiikkia löydät Spotifystä, YouTubesta, ja sitä pääset halutessasi hankkimaan bandcamp-palvelusta tai osoitteesta www.musicforballetclass.com . Tällä tunnilla mukana on myös kaksi kappaletta Sorenin joululevyltä - Christmas Music for Ballet Class. Tämäkin löytyy tutuista musiikinkuuntelupaikoista ja on hankittavissa omaksi kuten yllä on kerrottu.

Tervetuloa syysbaletin pariin.
Välineiksi tarvitset itsesi lisäksi liikkumiseen sopivat vaatteet, ja jalkoihin pehmeät baletin harjoitustossut tai sukat (mielellään sellaiset, jotka ovat vähän nihkeän tuntuiset). Juomapullo ei ole pahitteeksi, ja lisäksi tilaa tarvitset metrin, pari itsesi ympärille. Tankoharjoituksia varten voit halutessasi varata itsellesi korkeaselkänojaisen tuolin, sohvan selkänojan tai seinäpaikan lisätueksi - tai haastaa tasapainoa ja tehdä harjoitukset ilman “tankoa”.

Musiikkina tunnilla käytämme tanskalaispianisti Soren Bebe:n musiikkia - alkusyksyn musiikkeina käytämme kesällä 2020 julkaistua Music For Ballet Class Vol. 5 -albumia. Sorenin musiikkia löydät Spotifystä, YouTubesta, ja sitä pääset halutessasi hankkimaan bandcamp-palvelusta tai osoitteesta www.musicforballetclass.com .
Tällä tunnilla mukana on myös kaksi kappaletta Sorenin joululevyltä - Christmas Music for Ballet Class. Tämäkin löytyy tutuista musiikinkuuntelupaikoista ja on hankittavissa omaksi kuten yllä on kerrottu.

CategoriesBaletti
0Comments
Anonymous user