Eab3c054 776c 45c4 a3e1 906e2653b469
Unlock video

10 EUR

Get access to this video only.
Buy 10 EUR

Kesäkehonhuolto 2/2021

0views

Kesäkehonhuoltotunnilla hoidamme kehoa ja hitusen mieltäkin. Tälle tunnille tarvitset välineeksi kädessä pysyvän pikkupallon (tennispallo, sählypallo, koiran purulelupallo, faskiapallo, hierontapallo, sen sorttinen) ja jumppamaton. Halutessasi lisää viltti tai välly pehmikkeeksi tai tasapainohaasteeksi jalkojen tai selän alle. Tunti on jaettu kolmeen osaan - alkutunnista teemme avauksia ja dynaamisia eli liikkuvia venytyksiä, keskellä tuntia lempeästi vahvistavia liikkeitä ja lopputunnista staattisia eli paikallaan pysyviä venytyksiä ja rentoutuksia. Tunti on lempeä ja sopii kaikille, jotka voivat seistä pystyssä ja käydä kesken tunnin lattialle maton päälle. Ylös- ja alaskulkuja ei ole montaa.

Kesäkehonhuoltotunnilla hoidamme kehoa ja hitusen mieltäkin.

Tälle tunnille tarvitset välineeksi kädessä pysyvän pikkupallon (tennispallo, sählypallo, koiran purulelupallo, faskiapallo, hierontapallo, sen sorttinen) ja jumppamaton.

Halutessasi lisää viltti tai välly pehmikkeeksi tai tasapainohaasteeksi jalkojen tai selän alle.

Tunti on jaettu kolmeen osaan -
alkutunnista teemme avauksia ja dynaamisia eli liikkuvia venytyksiä,
keskellä tuntia lempeästi vahvistavia liikkeitä ja
lopputunnista staattisia eli paikallaan pysyviä venytyksiä ja rentoutuksia.

Tunti on lempeä ja sopii kaikille, jotka voivat seistä pystyssä ja käydä kesken tunnin lattialle maton päälle. Ylös- ja alaskulkuja ei ole montaa.

CategoriesKehonhuolto
0Comments
Anonymous user