Eab3c054 776c 45c4 a3e1 906e2653b469
Unlock video

10 EUR

Get access to this video only.
Buy 10 EUR

Kesäjumppakurssi 2/2021

0views

Kesäjumpassa vahvistetaan monipuolisesti kehoa oman vartalon painoa hyväksi käyttäen. Välineiksi tarvitset vain itsesi, sekä jumppamaton tai viltin lattialle/nurmelle/mökkilaiturille. Ensimmäisen puolen tunnin aikana keskitytään erityisesti peppuosastolle (koska koskapas peppuosastolle keskittyminen ei olisi paikallaan!) ja toinen puolikas vähän keveämmin keskivartaloon. Lopuksi venytellään. Tunnilla ei hypitä, mutta kuljetaan seisomasta istumaan, kyljelle, ja konttausasentoon, eli tasovaihteluja tunnilla on. Vaihtoehtoja löytyy usealle aktiviteettitasolle, aivosolukon aktivoimista unohtamatta. Tervetuloa mukaan!

Kesäjumpassa vahvistetaan monipuolisesti kehoa oman vartalon painoa hyväksi käyttäen.
Välineiksi tarvitset vain itsesi, sekä jumppamaton tai viltin lattialle/nurmelle/mökkilaiturille.
Ensimmäisen puolen tunnin aikana keskitytään erityisesti peppuosastolle (koska koskapas peppuosastolle keskittyminen ei olisi paikallaan!) ja toinen puolikas vähän keveämmin keskivartaloon. Lopuksi venytellään.
Tunnilla ei hypitä, mutta kuljetaan seisomasta istumaan, kyljelle, ja konttausasentoon, eli tasovaihteluja tunnilla on. Vaihtoehtoja löytyy usealle aktiviteettitasolle, aivosolukon aktivoimista unohtamatta.
Tervetuloa mukaan!

Categoriesjumppa
0Comments
Anonymous user