Eab3c054 776c 45c4 a3e1 906e2653b469
Unlock video

10 EUR

Get access to this video only.
Buy 10 EUR

Kesäbaletti 1/2020

0views

Tervetuloa kesän 2020 ensimmäiselle etäbalettitunnille! Välineiksi tarvitset itsesi lisäksi liikkumiseen sopivat vaatteet, ja jalkoihin pehmeät baletin harjoitustossut tai sukat (mielellään sellaiset, jotka ovat vähän nihkeän tuntuiset). Juomapullo ei ole pahitteeksi, ja lisäksi tilaa tarvitset metrin, pari itsesi ympärille. Treenin voit hyvin tehdä sisätiloissa, mutta jos keli antaa myöten ja pihamaa kutsuu, nappaa toki treeni mukaan ulkotiloihin - on ainakin lääniä temmeltää. Tänään kiinnitämme tunnilla erityishuomiota käsivarsiin ja niiden liikeratojen hahmottamiseen. Jos jalkojen ja käsien yhteistyö tuntuu hankalalta, voit ehdottomasti harjoitella vartalon osia myös erikseen - kelaile videota tarpeen mukaan ja tee välillä jalat, välillä kädet. Musiikkina tunnilla käytämme tanskalaispianisti Soren Bebe:n musiikkia - niin balettitunnille erikseen sävellettyjä kappaleita, tunnettuja pianocoverversioita, kuin myös Soren Bebe Trion jazzlevyltä löytyvää helmeä loppuvenyttelyyn. Sorenin musiikkia löydät Spotifystä, YouTubesta, ja sitä pääset halutessasi hankkimaan bandcamp-palvelusta tai osoitteesta www.musicforballetclass.com .

Tervetuloa kesän 2020 ensimmäiselle etäbalettitunnille!

Välineiksi tarvitset itsesi lisäksi liikkumiseen sopivat vaatteet, ja jalkoihin pehmeät baletin harjoitustossut tai sukat (mielellään sellaiset, jotka ovat vähän nihkeän tuntuiset). Juomapullo ei ole pahitteeksi, ja lisäksi tilaa tarvitset metrin, pari itsesi ympärille. Treenin voit hyvin tehdä sisätiloissa, mutta jos keli antaa myöten ja pihamaa kutsuu, nappaa toki treeni mukaan ulkotiloihin - on ainakin lääniä temmeltää.

Tänään kiinnitämme tunnilla erityishuomiota käsivarsiin ja niiden liikeratojen hahmottamiseen. Jos jalkojen ja käsien yhteistyö tuntuu hankalalta, voit ehdottomasti harjoitella vartalon osia myös erikseen - kelaile videota tarpeen mukaan ja tee välillä jalat, välillä kädet.

Musiikkina tunnilla käytämme tanskalaispianisti Soren Bebe:n musiikkia - niin balettitunnille erikseen sävellettyjä kappaleita, tunnettuja pianocoverversioita, kuin myös Soren Bebe Trion jazzlevyltä löytyvää helmeä loppuvenyttelyyn. Sorenin musiikkia löydät Spotifystä, YouTubesta, ja sitä pääset halutessasi hankkimaan bandcamp-palvelusta tai osoitteesta www.musicforballetclass.com .

CategoriesBaletti
0Comments
Anonymous user