Eab3c054 776c 45c4 a3e1 906e2653b469
Unlock video

10 EUR

Get access to this video only.
Replay included.
Buy 10 EUR

Baletin kärkitossujen tutustumiskurssi 3

0views

Baletin kärkitossukurssin kolmososassa tutustumme kärkitossujen pehmittämiseen, ja teemme harjoituksia tossut jalassa, jotka auttavat tossujen pehmittämisessä ja muotoilemisessa, ja samalla vahvistavat ja vetreyttävät jalkoja. Käytännön osuus sopii kaikille liikkujille, ja sen voi tehdä myös sukkasillaan tai paljasvarpaisesti, mutta kärkitossuilla tehden liikkeet auttavat tossujen pehmittämisessä ja jalkaan muotoilemisessa. Kurssikerta kestää 30min, ja sisältää puolet teoriaa ja puolet käytäntöä. Koko kurssilla on neljä osaa ja tämä on niistä kolmas. Osat 1 ja 2 on julkaistu Annen Tuntien Solidsport-sivulla jo aiemmin.

Baletin kärkitossukurssin kolmososassa tutustumme kärkitossujen pehmittämiseen, ja teemme harjoituksia tossut jalassa, jotka auttavat tossujen pehmittämisessä ja muotoilemisessa, ja samalla vahvistavat ja vetreyttävät jalkoja.

Käytännön osuus sopii kaikille liikkujille, ja sen voi tehdä myös sukkasillaan tai paljasvarpaisesti, mutta kärkitossuilla tehden liikkeet auttavat tossujen pehmittämisessä ja jalkaan muotoilemisessa.

Kurssikerta kestää 30min, ja sisältää puolet teoriaa ja puolet käytäntöä. Koko kurssilla on neljä osaa ja tämä on niistä kolmas. Osat 1 ja 2 on julkaistu Annen Tuntien Solidsport-sivulla jo aiemmin.

CategoriesBaletti
0Comments
Anonymous user