Joulubaletti *ILMAISTUNTI 4*

...
17views

Tervetuloa jouluisen aikuisbaletin pariin. Välineiksi tarvitset itsesi lisäksi liikkumiseen sopivat vaatteet, ja jalkoihin pehmeät baletin harjoitustossut tai sukat (mielellään sellaiset, jotka ovat vähän nihkeän tuntuiset). Juomapullo ei ole pahitteeksi, ja lisäksi tilaa tarvitset metrin, pari itsesi ympärille. Tankoharjoituksia varten voit halutessasi varata itsellesi korkeaselkänojaisen tuolin, sohvan selkänojan tai seinäpaikan lisätueksi - tai haastaa tasapainoa ja tehdä harjoitukset ilman “tankoa”. Musiikkina tunnilla käytämme tanskalaispianisti Soren Bebe:n musiikkia - Sorenin joululevyltä - Christmas Music for Ballet Class. Tämä löytyy tutuista musiikinkuuntelupaikoista, kuten Spotifystä, Tidalista ja AppleMusicista ja on hankittavissa omaksi bandcamp-palvelusta. Aikuisbaletin etätunteja ladataan Annen Tuntien Solidsport -sivulle viikottain - tähän saakka uuden kauden alku on ollut aina tammikuussa, kesäkuussa ja syyskuussa - vuodessa on siis kolme balettikautta. Näitä löydät yksittäisinä tunteina Solidsportista, tai voit liittyä mukaan kausikorttilaisena aina uuden kauden alkaessa. Uuden kauden tiedot löydät Solidsportin uutisista, ja voit myös koska tahansa kysyä tunneista osoitteesta anne-marika@moonstoneproductions.fi .

Tervetuloa jouluisen aikuisbaletin pariin.

Välineiksi tarvitset itsesi lisäksi liikkumiseen sopivat vaatteet, ja jalkoihin pehmeät baletin harjoitustossut tai sukat (mielellään sellaiset, jotka ovat vähän nihkeän tuntuiset). Juomapullo ei ole pahitteeksi, ja lisäksi tilaa tarvitset metrin, pari itsesi ympärille. Tankoharjoituksia varten voit halutessasi varata itsellesi korkeaselkänojaisen tuolin, sohvan selkänojan tai seinäpaikan lisätueksi - tai haastaa tasapainoa ja tehdä harjoitukset ilman “tankoa”.

Musiikkina tunnilla käytämme tanskalaispianisti Soren Bebe:n musiikkia - Sorenin joululevyltä - Christmas Music for Ballet Class. Tämä löytyy tutuista musiikinkuuntelupaikoista, kuten Spotifystä, Tidalista ja AppleMusicista ja on hankittavissa omaksi bandcamp-palvelusta.

Aikuisbaletin etätunteja ladataan Annen Tuntien Solidsport -sivulle viikottain - tähän saakka uuden kauden alku on ollut aina tammikuussa, kesäkuussa ja syyskuussa - vuodessa on siis kolme balettikautta. Näitä löydät yksittäisinä tunteina Solidsportista, tai voit liittyä mukaan kausikorttilaisena aina uuden kauden alkaessa. Uuden kauden tiedot löydät Solidsportin uutisista, ja voit myös koska tahansa kysyä tunneista osoitteesta anne-marika@moonstoneproductions.fi .

CategoriesBaletti
0Comments
Anonymous user