Eab3c054 776c 45c4 a3e1 906e2653b469
Unlock video

10 EUR

Get access to this video only.
Buy 10 EUR

Baletin kärkitossujen tutustumiskurssi, osa 2

0views

Baletin kärkitossukurssin kakkososassa tutustumme kärkitossutarvikkeisiin, ja teemme venytyksiä ja huoltoa jalkaterille, säärille ja pohkeille. Venytykset ja kehonhuollollinen osuus sopii kaikille liikkujille, mutta valmistaa kärkitossuille nousemiseen ja opettaa käyttämään jalkojen lihaksistoa monipuolisesti. Kurssikerta kestää 30min, ja sisältää puolet teoriaa ja puolet käytäntöä. Koko kurssilla on neljä osaa ja tämä on niistä toinen. Osa numero 1 on julkaistu Annen Tuntien Solidsport-sivulla jo aiemmin.

Baletin kärkitossukurssin kakkososassa tutustumme kärkitossutarvikkeisiin, ja teemme venytyksiä ja huoltoa jalkaterille, säärille ja pohkeille.

Venytykset ja kehonhuollollinen osuus sopii kaikille liikkujille, mutta valmistaa kärkitossuille nousemiseen ja opettaa käyttämään jalkojen lihaksistoa monipuolisesti.

Kurssikerta kestää 30min, ja sisältää puolet teoriaa ja puolet käytäntöä. Koko kurssilla on neljä osaa ja tämä on niistä toinen. Osa numero 1 on julkaistu Annen Tuntien Solidsport-sivulla jo aiemmin.

CategoriesBaletti
0Comments
Anonymous user