Eab3c054 776c 45c4 a3e1 906e2653b469
Unlock video

10 EUR

Get access to this video only.
Buy 10 EUR

Baletin kärkitossujen tutustumiskurssi, osa 1

0views

Kurssin ensimmäisessä osassa tehdään vahvistavia liikkeitä jaloille ja jalkaterille, ennen kärkitossuille nousemista. Nämä vahvistukset sopivat kaikille liikkujille, riippumatta siitä, onko suunnitelmissa treenata baletin kärkitossuilla, mutta ne tuovat täsmävahvistuksia niille lihaksille, joita lajissa erityisesti tarvitaan. Ensimmäisen osa teoriaosuudessa käymme läpi, millaisia ominaisuuksia on syytä ottaa huomioon ennenkuin nousee kärkitossuille, ja kuinka valmistautua kärkkärisovitukseen. Kurssikerta kestää 30 minuuttia, joista puolet on teoriaa, ja puolet käytännön työtä. Kurssilla on neljä osaa, ja tämä on niistä ensimmäinen.

Kurssin ensimmäisessä osassa tehdään vahvistavia liikkeitä jaloille ja jalkaterille, ennen kärkitossuille nousemista. Nämä vahvistukset sopivat kaikille liikkujille, riippumatta siitä, onko suunnitelmissa treenata baletin kärkitossuilla, mutta ne tuovat täsmävahvistuksia niille lihaksille, joita lajissa erityisesti tarvitaan.
Ensimmäisen osa teoriaosuudessa käymme läpi, millaisia ominaisuuksia on syytä ottaa huomioon ennenkuin nousee kärkitossuille, ja kuinka valmistautua kärkkärisovitukseen.
Kurssikerta kestää 30 minuuttia, joista puolet on teoriaa, ja puolet käytännön työtä. Kurssilla on neljä osaa, ja tämä on niistä ensimmäinen.

CategoriesBaletti
0Comments
Anonymous user