Se våra hemma- och bortamatcher 2021/2022.

Få tillgång till alla våra matcher som livesänds på Solidsport under säsongen, samtidigt som du är med och stöttar vårt lag ekonomiskt. Som Månadssupporter får du tillgång till alla matcher från SBL Dam under säsongen. Du kan när helst du vill avsluta ditt supporterskap om du inte vill stötta laget längre.

KLICKA HÄR för att bli månadssupporter.

Latest news

Alvik som senast slog Visby hemma i Åkeshov. Har börjat säsongen på samma visa som man slutade förra, hittills är det kapten Paula Juhlin som haft show under starten av säsongen. Hennes snitt på 26 poäng per match är näst bäst i SBL Dam denna säsong. På Lördag är motståndet annorlunda än vad det varit i tidigare matcher, nu är det guld konkurrenten Högsbo som väntar. Förra året i Gothia Arena så gick Alvik på en riktig mina när man förlora med 16 poäng.

Stjärnan återvänder till SBL - klar för Alvik

Alvik Basket fortsätter att rusta för slutspurten av SBL. Nu står det klart att meriterade veteranen Martina Stålvant, 30, gör comeback efter skadad - och spelar säsongen ut. - Laget har ett tydligt mål, att gå hela vägen, och jag säger inte emot, säger Stålvant.

Read more

Se avgörandet i Svenska Cupen – live på Solidsport

I helgen avgörs Svenska Cupen när Högsbo, Luleå, A3 och Alvik gör upp i damernas Final Four. Kan du inte följa dramatiken på plats? Lugn. Vi har ett erbjudande till dig.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Latest