Herrallsvenskan: Kan AIK bryta förlustsviten?

Ännu en helg väntar och ni vet vad det innebär. Mer handboll från herrallsvenskan. Sex matcher spelas mellan lördag och tisdag. I toppen har Kungälv chans att haka på Hammarby. Och ska AIK äntligen ta den där första segern för säsongen? Det återstår att se.

Nionde omgången av herrallsvenskan inleds på lördag eftermiddag när VästeråsIrsta tar emot Anderstorp. Hemmalaget ligger på åttonde plats, och bortalaget ligger på femte plats, två poäng före. 


För stockholmslaget AIK har säsongsinledningen inte varit speciellt rolig. Åtta raka förluster och sist i tabellen. På söndag väntar match mot Vinslöv. Är det nu första segern ska komma? 


På tisdag kväll spelar Skånela mot serietvåan Kungälv i omgångens sista match. Kan bortalaget minska avståndet till serieledande Hammarby eller ska Skånela ta tredje raka segern? 


Toppmötet mellan Amo och Hammarby är uppskjuten på grund av flera fall av Covid-19 i hemmalaget. Något nytt speldatum är inte bekräftat i skrivande stund. 


Se samtliga matcher från herrallsvenskan på solidsport.com/allsvenskanherrar

Så spelas omgången:

VästeråsIrsta - Anderstorp Lördag 14:00

Amo - Hammarby
Inställd

Karlskrona - Lindesberg
Lördag 16:00

Torslanda - Rimbo 
Lördag 16:00

Tyresö - Kärra
Lördag 16:15

AIK - Vinslöv
Söndag 16:00

Skånela - Kungälv
Tisdag 19:00


KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

 

More news

Full omgång med bland annat toppmöte på lördag

Äntligen är det dags för en full omgång av herrallsvenskan igen. Flera spännande matcher väntar, bland annat toppmötet mellan Kungälv och Amo på lördag. Datum: 2020.

Read more

Så spelas herrallsvenskan i helgen

Efter ett uppehåll på drygt två veckor är herrallsvenskan tillbaka till helgen. Men det blir ingen full omgång. En redan haltande tabell kommer efter helgens matcher att halta ytterligare när tre matcher är inställda hittills, och fyra är planeras att spelas.

Read more

Bottentippade inför premiären – nu med i toppen av tabellen

Två lag som har överraskat på många inför säsongen är Torslanda och Anderstorp. Båda lagen tippades i botten av den allsvenska tabellen. Men efter sju respektive åtta matcher ligger man fyra och femma i tabellen.

Read more

Allsvenskan: Tar Hammarby åttonde raka segern?

Åttonde omgången av herrallsvenskan vankas till helgen, med start fredagkväll. I toppen av tabellen har Hammarby chans att göra ett litet ryck när snart en tredjedel av säsongen är spelad. I botten väntar AIK fortsatt på säsongens första seger.

Read more