Hellgren frälste Tyresö med drömmål: "Skulle inte ens ta den först"

25-25 på tavlan och endast en sekund på klockan. Då fick Tyresö ett frikast precis utanför straffområdet. Fredrik Hellgren klev då fram och avgjorde matchen mot AIK – med ett drömskott.
– Tanken var inte ens att jag skulle ta det, men fan jag ville testa – det blev ju succé, säger Hellgren till Solidsport.

Se alla matcher i Allsvenskan och stötta DITT lag - bli Månadssupporter!

Det blev en jämn match mellan Stockholmslagen som skulle komma avgöras in på målsnöret. Med sextio minuter på klockan och ett sista frikast, kunde Fredrik Hellgren från Tyresö avgöra matchen – han gjorde ingen besviken.

– Man har ju gjort en del mål med en överskruv som går in, men kanske inte på frikast. Tanken var inte ens att jag skulle ta det, men fan jag ville testa – det blev ju succé, säger Fredrik Hellgren om det avgörande målet mot AIK.

– Det var en jobbig match som började bra och vi fick till ett bra spel. Vi hamnade i en liten dipp med tekniska fel men hämtade upp det i slutet. I grund och botten kanske vi inte riktigt förtjänade den här vinsten.

I och med vinsten mot AIK har Tyresö chansen att undvika kvalspel, då de ligger på samma poäng som Kärra i serien.

– Jag hoppas verkligen att vi kan undvika kvalspel och jag tror och hoppas att om vi går in för att kämpa så kan vi undvika det.

Se det dramatiska avgörande i videospelaren ovan.

Har du sett en höjdpunkt du tycker Solidsport borde uppmärksamma? 
Maila marketing@solidsport.com eller tipsa oss här!

Maja Björklin
mbjorklin@solidsport.com

More news

Tränarnas storfavorit: ”Hammarby vinner Allsvenskan”

Inför säsongsstarten av Handbollsallsvenskan har Solidsport News tagit tempen på lagens tränare. Då lyftes Hammarby fram som storfavorit till att vinna serien.

Read more

Aranäs seriesegrare - klar för Handbollsligan

Det blev förlust i sista matchen mot Amo. Men det hindrade inte Aranäs från att fira stort på planen. Trots resultatet säkrade klubben nämligen seriesegern och avancemang till högstaligan.

Read more

Dramatik väntar i näst sista omgången

Två omgångar återstår. Ikväll väntar en dramatisk näst sista omgång i Allsvenskan när två lag fortsatt slåss om seriesegern och fyra lag tampas om kvalplatserna uppåt.

Read more

Jokern som kan avgöra toppdramat

Avgörandet är här. Och mitt i det allsvenska dramat finns naturligtvis jokern Amo och tränaren Andreas Stockenberg. - Vi ska göra vårt jobb, säger Stockenberg.

Read more