Full omgång med bland annat toppmöte på lördag

Äntligen är det dags för en full omgång av herrallsvenskan igen. Flera spännande matcher väntar, bland annat toppmötet mellan Kungälv och Amo på lördag. Datum: 2020.

Alla ni som älskar handboll, i helgen är det bara att bänka sig i soffan. Full omgång av herrallsvenskan väntar med en mängd intressanta möten.

Kungälv och Amo möttes så sent som förra helgen där Amo drog det längsta strået och vann med sju bollar. Nu väntar nytt möte, denna gång på Kungälvs hemmaplan. Tar hemmalaget revansch eller kan Amo ta andra raka segern lagen emellan?

Det ska bli spännande att se hur det går för serieledande Hammarby, som efter nästan en månad utan matcher ställs mot Vinslöv på lördag. Ett Vinslöv som inte spelat match sedan 8 november då man slog AIK på bortaplan.

Ett AIK som ligger sist i tabellen med 10 raka förluster. På söndag väntar en ny tuff utmaning - derby mot Tyresö. Båda lagen ligger i botten av tabellen. Där varje poäng blir livsviktiga för båda lagen framöver.

Helgen sista match spelas på söndagskvällen när Lindesberg tar emot Torslanda. Ett intressant möte där Lindesberg vill lämna tabellens bottenskikt och Torslanda vill ha fortsatt häng på lagen i toppen. 


Se alla matcher från herrallsvenskan på Solidsport.com/allsvenskanherrar


Så spelas helgens omgång:


Kärra - VästeråsIrsta
Lördag 14:00

Kungälv - Amo
Lördag 15:00


Karlskrona - Skånela
Lördag 16:00

Vinslöv - Hammarby
Lördag 16:00

AIK - Tyresö
Söndag 16:00

Anderstorp - Rimbo
Söndag 16:15

Lindesberg - Torslanda 
Söndag 17:00


KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

More news

Så spelas herrallsvenskan i helgen

Efter ett uppehåll på drygt två veckor är herrallsvenskan tillbaka till helgen. Men det blir ingen full omgång. En redan haltande tabell kommer efter helgens matcher att halta ytterligare när tre matcher är inställda hittills, och fyra är planeras att spelas.

Read more

Herrallsvenskan: Kan AIK bryta förlustsviten?

Ännu en helg väntar och ni vet vad det innebär. Mer handboll från herrallsvenskan. Sex matcher spelas mellan lördag och tisdag. I toppen har Kungälv chans att haka på Hammarby. Och ska AIK äntligen ta den där första segern för säsongen? Det återstår att se.

Read more

Bottentippade inför premiären – nu med i toppen av tabellen

Två lag som har överraskat på många inför säsongen är Torslanda och Anderstorp. Båda lagen tippades i botten av den allsvenska tabellen. Men efter sju respektive åtta matcher ligger man fyra och femma i tabellen.

Read more

Allsvenskan: Tar Hammarby åttonde raka segern?

Åttonde omgången av herrallsvenskan vankas till helgen, med start fredagkväll. I toppen av tabellen har Hammarby chans att göra ett litet ryck när snart en tredjedel av säsongen är spelad. I botten väntar AIK fortsatt på säsongens första seger.

Read more