News

Det blev förlust i sista matchen mot Amo. Men det hindrade inte Aranäs från att fira stort på planen. Trots resultatet säkrade klubben nämligen seriesegern och avancemang till högstaligan.

Två omgångar återstår. Ikväll väntar en dramatisk näst sista omgång i Allsvenskan när två lag fortsatt slåss om seriesegern och fyra lag tampas om kvalplatserna uppåt.

Avgörandet är här. Och mitt i det allsvenska dramat finns naturligtvis jokern Amo och tränaren Andreas Stockenberg. - Vi ska göra vårt jobb, säger Stockenberg.

Inget han vidrör känns tråkigt. Känslor rörs upp, ögonbryn höjs men det är aldrig tråkigt. Och mycket sällan dåligt. Andreas Stockenbergs röst och gärning är en av allsvenskans och svensk handbolls mest intressanta följetonger.

Det har snackats Aranäs och Hammarby i stort sett hela säsongen. Med slutspurten av allsvenskan kvar att spela så smyger det nu upp en tredje kandidat att ta direktplatsen till Handbollsligan. - Vi kommer att gå för det, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson inför toppmötet med Aranäs i helgen.

25-25 på tavlan och endast en sekund på klockan. Då fick Tyresö ett frikast precis utanför straffområdet. Fredrik Hellgren klev då fram och avgjorde matchen mot AIK – med ett drömskott. – Tanken var inte ens att jag skulle ta det, men fan jag ville testa – det blev ju succé, säger Hellgren till Solidsport.