News

Hammarby och Amo är de enda lagen som fortfarande inte har förlorat en match denna säsong. Tar streaken slut i den sjunde omgången eller fortsätter lagen gå obesegrade? Det återstår att se på lördag när Hammarby möter Anderstorp och Amo möter Skånela.

Fredag, lördag och söndag innebär nya matcher i herrallsvenskan. I sjätte omgången spelas framför allt två spännande matcher. Hammarby – Torslanda och Rimbo – AIK. Två lag som inte förlorat, och två lag som inte vunnit.

Fyra matcher är spelade av handbollsallsvenskan och så länge är tre lag obesegrade. Topptippade Hammarby, Kungälv och överraskningsgänget Torslanda står samtliga på full poäng. AIK, Rimbo och Tyresö jagar sina första segrar.

Inför säsongsstarten av Handbollsallsvenskan har Solidsport News tagit tempen på lagens tränare. Då lyftes Hammarby fram som storfavorit till att vinna serien.

Det blev förlust i sista matchen mot Amo. Men det hindrade inte Aranäs från att fira stort på planen. Trots resultatet säkrade klubben nämligen seriesegern och avancemang till högstaligan.

Två omgångar återstår. Ikväll väntar en dramatisk näst sista omgång i Allsvenskan när två lag fortsatt slåss om seriesegern och fyra lag tampas om kvalplatserna uppåt.