Bli månadssupporter - Se alla matcher

Få tillgång till alla matcher i Allsvenskan Handboll Herrar genom att bli månadssupporter för ditt favoritlag. Tryck på klubbloggan ovan för att stötta ditt favoritlag! (OBS! går att scrolla höger bland loggorna)

Latest news

Det har snackats Aranäs och Hammarby i stort sett hela säsongen. Med slutspurten av allsvenskan kvar att spela så smyger det nu upp en tredje kandidat att ta direktplatsen till Handbollsligan. - Vi kommer att gå för det, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson inför toppmötet med Aranäs i helgen.

Hellgren frälste Tyresö med drömmål: "Skulle inte ens ta den först"

25-25 på tavlan och endast en sekund på klockan. Då fick Tyresö ett frikast precis utanför straffområdet. Fredrik Hellgren klev då fram och avgjorde matchen mot AIK – med ett drömskott. – Tanken var inte ens att jag skulle ta det, men fan jag ville testa – det blev ju succé, säger Hellgren till Solidsport.

Read more

Skyttekungen om slutspurten: "Får inte göra bort sig"

Sex matcher återstå av allsvenskan. Kampen om seriesegern och ett direkt lyft upp i handbollsligan går vidare mellan Aranäs och Hammarby. Där Skånela närmast väntar på Bajen i ett hett derby i Vikingahallen. – Vad som kommer att avgöra? Man får inte göra bort sig, säger skyttekungen Martin Dolk.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Latest