Bli månadssupporter - Se alla matcher

Få tillgång till alla matcher i Allsvenskan Handboll Herrar genom att bli månadssupporter för ditt favoritlag. Tryck på klubbloggan ovan för att stötta ditt favoritlag!

Latest news

Omställningen har varit både svår och jobbig. Från SM-guldet med mäktiga Sävehof tillbaka till handbollens skyttegrav i lilla Alstermo. Men nu verkar Andreas Stockenberg har fått fart på sitt Amo - och laget parkerar just nu på en kvalplats till Handbollsligan. - Det vore sjukt om vi tog upp handbollens Åshöjden i Handbollsligan, säger Stockenberg.

10:e raka förlusten för Boden: "Kommer inte ta in nya spelare"

19-34 på tavlan och tio raka förluster i bagaget. Bodens start på årets allsvenska har inte varit lätt och laget har inte lyckats ta några poäng. Under söndagen fick laget ännu en chans när de tog emot gästande Hammarby på hemmaplan. Men matchen blev ännu en uppförsbacke för norrlandslaget och Bajen kunde nöjt åka hem till Stockholm med två poäng i fickan. – Det är inspirerande att möta ett av topplagen som utmanar med irrationellt försvarsspel och snabb handboll, hyllar Bodens tränare Hans Karlsson.

Read more

Skånela: "Det fick vi äta upp"

Under lördagen tog Kärra HF emot Skånela IF på hemmaplan. Ett möte där gästerna till en början såg ut som att de skulle plocka hem två säkra poäng hem till Märsta. Men efter bland annat tio mål av Sebastian Wiik kunde hemmalaget istället vända och ta en övertygande seger. – Vi trodde det skulle bli en lätt match, det fick vi äta upp, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Latest