Toppmöte direkt när damallsvenskan är tillbaka

En lång väntan är nu äntligen över. I helgen är damallsvenskan tillbaka med full omgång. Och på vilket sätt helgen startar – toppmöte direkt mellan serieledarna och serietvåan. Matcherna ser ni live på Solidsport.

För drygt två veckor sedan meddelande Svenska Handbollförbundet att både dam- och herrallsvenskan pausas då nya säkerhetsrutiner skulle införas med tanke på pandemin. Den tiden är nu förbi - och damallsvenska matcher står äntligen för dörren igen. 


Och vilket sätt är bättre att starta helgen på än med ett toppmöte där tvåan Skånela gästar serieledarna Kärra. Ska Kärra utöka serieledningen och ta femte raka segern? Eller ska Skånela ta sin tredje raka seger och gå upp på samma poäng som Kärra? Matchen startar klockan 14 på lördag.

Ytterligare fyra matcher spelas på lördagseftermiddagen, där bland annat bottenlagen Nacka och Kroppskultur jagar nya poäng för att minska avstånden till lagen ovanför.

Omgångens sista match börjar klockan 14 på söndag där segerlösa GT Söder står inför en tuff uppgift när Aranäs kommer på besök. Kan hemmalaget ta säsongens första seger eller blir det Aranäs som tar poängen och hakar på i toppen av tabellen? 

Se samtliga matcher från damallsvenskan på Solidsport.com/allsvenskandamer


Så spelas omgången:

Kärra - Skånela Lördag 14:00

OV Helsingborg - Nacka
Lördag 14:00

Tyresö - AIK
Lördag 14:00

Eslöv - Hallby
Lördag 15:00

Eskilstuna GUIF
- Kroppskultur Lördag 15:00

GT Söder - Aranäs
Söndag 14:00

KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

 

More news

Äntligen full omgång i damallsvenskan

Sex matcher står på schemat inför helgen och förhoppningsvis blir det en full omgång av damallsvenskan. Ett intressant toppmöte väntar på söndag mellan Aranäs och Kärra. Ska Kärra dra ifrån ytterligare i toppen eller minskas avståndet? Matchen ser ni live på Solidsport.

Read more

Damallsvenskan: Toppmöte på lördagkväll

Efter en helgs spelledigt är det nu dags för sjätte omgången av damallsvenskan. Det spelas fem matcher på lördag, och en match på söndag. Hallby och Kärra toppar tabellen på åtta poäng vardera. I botten av tabellen ligger GT Söder som fortfarande inte vunnit någon match.

Read more

GT Söder om inledningen: “Mest nöjd med målvaktsspelet”

Det har varit en tuff inledning på säsongen för damallsvenska nykomlingen GT Söder. Fem förluster på de fem första matcherna och sist i tabellen. Avsaknaden av poäng är dock inget som förvånar lagets tränare Patrik Johansson. – Inledningen har varit som förväntat faktiskt. Det finns ju ingen som trott att vi ska plocka massa poäng så här i början, säger han till Solidsport News.

Read more

Dubbla toppmöten väntar i Damallsvenskan

De må bara vara tidigt på säsongen, men i den femte omgången bjuds det på dubbla toppmöten i Damallsvenskan när ettan möter tvåan, och trean möter fyran. Vilka lag tar hem poängen?

Read more