Ingen förlängning för SHE-spelaren: ”Vi ska diskutera”

Lovisa Kardell som tidigare under hösten blivit utlånad från Skara i SHE till Hellton i Allsvenskan, går nu tillbaka till högsta ligan.
–Skara vill att jag ska vara tillgänglig för spel, säger Kardell.

Efter en säsong i Skara med lite speltid, blev Lovisa Kardell från Uppsala, erbjuden att gå över till Hellton på lån under december 2019. Detta var möjligt då Skara och SHE hade speluppehåll under VM.

– När Hellton hörde av sig såg jag detta som en chans att få mer speltid och att bygga uppsjälvförtroendet igen, säger Lovisa Kardell i en tidigare intervju.

Det blev fyra matcher i Helltontröjan för mittsexan och många spelminuter. Inför damallsvenskans juluppehåll kommer Kardell gå tillbaka till klubben för att vara tillgänglig för spel.

–Efter jul och nyår så får vi se hur vi gör, vi ska ta upp kontakten då igen och se över framtiden, säger Lovisa Kardell.

FAKTA:

Namn: Lovisa Kardell

Position: M6

Antal matcher i allsvenskan: 4

Klubb: Skara


Se alla matcher i Damallsvenskan och stötta DITT lag - bli Månadssupporter!


Maja Björklin

mbjorklin@solidsport.com

More news

Äntligen full omgång i damallsvenskan

Sex matcher står på schemat inför helgen och förhoppningsvis blir det en full omgång av damallsvenskan. Ett intressant toppmöte väntar på söndag mellan Aranäs och Kärra. Ska Kärra dra ifrån ytterligare i toppen eller minskas avståndet? Matchen ser ni live på Solidsport.

Read more

Toppmöte direkt när damallsvenskan är tillbaka

En lång väntan är nu äntligen över. I helgen är damallsvenskan tillbaka med full omgång. Och på vilket sätt helgen startar – toppmöte direkt mellan serieledarna och serietvåan. Matcherna ser ni live på Solidsport.

Read more

Damallsvenskan: Toppmöte på lördagkväll

Efter en helgs spelledigt är det nu dags för sjätte omgången av damallsvenskan. Det spelas fem matcher på lördag, och en match på söndag. Hallby och Kärra toppar tabellen på åtta poäng vardera. I botten av tabellen ligger GT Söder som fortfarande inte vunnit någon match.

Read more

GT Söder om inledningen: “Mest nöjd med målvaktsspelet”

Det har varit en tuff inledning på säsongen för damallsvenska nykomlingen GT Söder. Fem förluster på de fem första matcherna och sist i tabellen. Avsaknaden av poäng är dock inget som förvånar lagets tränare Patrik Johansson. – Inledningen har varit som förväntat faktiskt. Det finns ju ingen som trott att vi ska plocka massa poäng så här i början, säger han till Solidsport News.

Read more