Damallsvenskan: Toppmöte på lördagkväll

Efter en helgs spelledigt är det nu dags för sjätte omgången av damallsvenskan. Det spelas fem matcher på lördag, och en match på söndag. Hallby och Kärra toppar tabellen på åtta poäng vardera. I botten av tabellen ligger GT Söder som fortfarande inte vunnit någon match.

Äntligen dags för mer handboll från damallsvenskan. På lördag klockan 14 spelas omgångens två första matcher, Helsingborg - Kroppskultur och Tyresö - Kärra. Lördagens sista match är toppmötet mellan Hallby och Aranäs. Matchen drar igång 17:00. Kan Hallby göra ett litet ryck eller ska Aranäs gå förbi? Svaret får ni på lördagkväll. 


Omgången avslutas på söndag när Eskilstuna tar emot GT Söder. Ett möte i tabellens bottenskikt, där Eskilstuna just nu ligger på åttonde plats, precis ovanför kvalstrecken. GT Söder ligger sist i tabellen och har ännu inte vunnit någon match denna säsong.


Se samtliga matcher från damallsvenskan på solidsport.com/allsvenskandamer


Så spelas omgången:

Helsingborg - Kroppskultur Lördag 14:00

Tyresö - Kärra
Lördag 14:00

Eslöv - Skånela
Lördag 15:00

Nacka - AIK 
Lördag 16:30

Hallby - Aranäs
Lördag 17:00

Eskilstuna GUIF - GT Söder
Söndag 14:00


KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

More news

Äntligen full omgång i damallsvenskan

Sex matcher står på schemat inför helgen och förhoppningsvis blir det en full omgång av damallsvenskan. Ett intressant toppmöte väntar på söndag mellan Aranäs och Kärra. Ska Kärra dra ifrån ytterligare i toppen eller minskas avståndet? Matchen ser ni live på Solidsport.

Read more

Toppmöte direkt när damallsvenskan är tillbaka

En lång väntan är nu äntligen över. I helgen är damallsvenskan tillbaka med full omgång. Och på vilket sätt helgen startar – toppmöte direkt mellan serieledarna och serietvåan. Matcherna ser ni live på Solidsport.

Read more

GT Söder om inledningen: “Mest nöjd med målvaktsspelet”

Det har varit en tuff inledning på säsongen för damallsvenska nykomlingen GT Söder. Fem förluster på de fem första matcherna och sist i tabellen. Avsaknaden av poäng är dock inget som förvånar lagets tränare Patrik Johansson. – Inledningen har varit som förväntat faktiskt. Det finns ju ingen som trott att vi ska plocka massa poäng så här i början, säger han till Solidsport News.

Read more

Dubbla toppmöten väntar i Damallsvenskan

De må bara vara tidigt på säsongen, men i den femte omgången bjuds det på dubbla toppmöten i Damallsvenskan när ettan möter tvåan, och trean möter fyran. Vilka lag tar hem poängen?

Read more