Äntligen full omgång i damallsvenskan

Sex matcher står på schemat inför helgen och förhoppningsvis blir det en full omgång av damallsvenskan. Ett intressant toppmöte väntar på söndag mellan Aranäs och Kärra. Ska Kärra dra ifrån ytterligare i toppen eller minskas avståndet? Matchen ser ni live på Solidsport.

Förra helgen var det tänkt att damallsvenskan skulle dragit igång igen fullt ut. Men det blev bara två matcher som spelades. Aranäs krossade GT Söder på bortaplan och Kärra tog en komfortabel seger i toppmötet med Skånela.

Till helgen väntar faktiskt ett nytt toppmöte för serieledande Kärra, som då gästar den nya serietvåan Aranäs. 


Det blir även matcher där topplagen möter bottenlagen denna helg. Trean Skånela tar emot tian Kroppskultur och seriefyran Eskilstuna GUIF gästar nian Eslöv.

Men helgens omgång inleds med ett derby på lördag, Nacka mot Tyresö. Båda lagen befinner sig på tabellens undre halva, där Tyresö ligger sjua och Nacka elva. 

Sist ut i omgången är matchen mellan AIK och GT Söder. Kan GT Söder äntligen ta den där första segern? Eller ska AIK ta fjärde raka segern och klättra vidare uppåt i tabellen? 


Se samtliga matcher från damallsvenskan på Solidsport.com/allsvenskandamer


Så spelas helgens omgång:


Nacka - Tyresö
Lördag 13:00

Eslöv - Eskilstuna GUIF
Lördag 15:00

Hallby - OV Helsingborg
Lördag 15:00

Skånela - Kroppskultur Dam
Lördag 17:00

Aranäs - Kärra
Söndag 13:00

AIK - GT Söder
Söndag 14:00

KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

More news

Toppmöte direkt när damallsvenskan är tillbaka

En lång väntan är nu äntligen över. I helgen är damallsvenskan tillbaka med full omgång. Och på vilket sätt helgen startar – toppmöte direkt mellan serieledarna och serietvåan. Matcherna ser ni live på Solidsport.

Read more

Damallsvenskan: Toppmöte på lördagkväll

Efter en helgs spelledigt är det nu dags för sjätte omgången av damallsvenskan. Det spelas fem matcher på lördag, och en match på söndag. Hallby och Kärra toppar tabellen på åtta poäng vardera. I botten av tabellen ligger GT Söder som fortfarande inte vunnit någon match.

Read more

GT Söder om inledningen: “Mest nöjd med målvaktsspelet”

Det har varit en tuff inledning på säsongen för damallsvenska nykomlingen GT Söder. Fem förluster på de fem första matcherna och sist i tabellen. Avsaknaden av poäng är dock inget som förvånar lagets tränare Patrik Johansson. – Inledningen har varit som förväntat faktiskt. Det finns ju ingen som trott att vi ska plocka massa poäng så här i början, säger han till Solidsport News.

Read more

Dubbla toppmöten väntar i Damallsvenskan

De må bara vara tidigt på säsongen, men i den femte omgången bjuds det på dubbla toppmöten i Damallsvenskan när ettan möter tvåan, och trean möter fyran. Vilka lag tar hem poängen?

Read more