Allsvenskan: Tar Kärra tredje raka segern?

Tredje omgången av Allsvenskan Damer väntar till helgen och redan ikväll (läs fredag) spelas mötet Kärra – Hallby. Två lag har i helgen chans att ta sina första poäng denna säsong och ett lag har chans att ta sin tredje raka seger.

Ytterligare en helg fullspäckad med intressanta möten i damallsvenskan när säsongens tredje omgång ska spelas. Under fredagskvällen ställs obesegrade Kärra mot Hallby. Ska göteborgarna ta säsongens tredje raka seger eller blir Hallby första lag att ta poäng mot Kärra? 


I botten av tabellen ligger GT Söder och Kroppskultur som fortfarande väntar på säsongens första poäng. Jakten på poäng fortsätter på lördag för Kroppskultur när Nacka kommer på besök. För GT Söder väntar match mot Eslöv på söndag eftermiddag.

Så spelas omgång 3:

Kärra HF - IF Hallby HK Fredag 19:21 

Tyresö Handboll - OV Helsingborg HK Lördag 14:00
Skånela IF - AIK Handboll Lördag 15:00
GF Kroppskultur - Nacka HK Lördag 17:00
HK Aranäs - Eskilstuna GUIF Söndag 14:30
GT Söder HK - Eslövs IK Söndag 14:30

Se samtliga matcher från damallsvenskan på Solidsport.com/allsvenskandamer

KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

More news

Äntligen full omgång i damallsvenskan

Sex matcher står på schemat inför helgen och förhoppningsvis blir det en full omgång av damallsvenskan. Ett intressant toppmöte väntar på söndag mellan Aranäs och Kärra. Ska Kärra dra ifrån ytterligare i toppen eller minskas avståndet? Matchen ser ni live på Solidsport.

Read more

Toppmöte direkt när damallsvenskan är tillbaka

En lång väntan är nu äntligen över. I helgen är damallsvenskan tillbaka med full omgång. Och på vilket sätt helgen startar – toppmöte direkt mellan serieledarna och serietvåan. Matcherna ser ni live på Solidsport.

Read more

Damallsvenskan: Toppmöte på lördagkväll

Efter en helgs spelledigt är det nu dags för sjätte omgången av damallsvenskan. Det spelas fem matcher på lördag, och en match på söndag. Hallby och Kärra toppar tabellen på åtta poäng vardera. I botten av tabellen ligger GT Söder som fortfarande inte vunnit någon match.

Read more

GT Söder om inledningen: “Mest nöjd med målvaktsspelet”

Det har varit en tuff inledning på säsongen för damallsvenska nykomlingen GT Söder. Fem förluster på de fem första matcherna och sist i tabellen. Avsaknaden av poäng är dock inget som förvånar lagets tränare Patrik Johansson. – Inledningen har varit som förväntat faktiskt. Det finns ju ingen som trott att vi ska plocka massa poäng så här i början, säger han till Solidsport News.

Read more