News

Segrar mot tippade topplag som Eskilstuna Guif och Kristianstad överraskar de flesta - men inte spelarna i Eslövs IK. Med en flygande start på allsvenskan så kan skyttedrottningen Filippa Sarenbrant, 23, till och med efterskänka några mål. - Jag har faktiskt gjort tretton mål, men bara fått elva, säger Sarenbrant med ett skratt.

Se det handbollsdelen av Studio Solidsport som innehåller bland annat en intervju med Eskilstuna GUIF's tränare. Bli månadssupporter för ditt lag i Allsvenskan och se ALLA matcher. Live och när du vill.

Det är satsningen som ska sluta i ett etablerat lag i SHE. Guif Eskilstuna räknas också som den tyngsta favoriten när Allsvenskan för damer nu drar igång - och där du ser samtliga matcher på Solidsport. - Det gäller bara att hantera favoritskapet på bästa sätt, säger nya tränaren Helena Lindblom.

Solidsport gör tillsammans med Svenska Handbollförbundet en storsatsning på Allsvenskan för både damer och herrar - där åtminstone 40 matcher kommer att produceras och exponeras i Telias utbud. Aldrig tidigare har ligorna exponerats bättre och bredare, bland annat med livesändningar från samtliga matcher. Aldrig tidigare har fansen haft en sån chans att följa sina favoritlag och samtidigt bidra till klubbens utveckling.