Bli månadssupporter - Se alla matcher

Få tillgång till alla matcher i Allsvenskan Handboll Damer genom att bli månadssupporter för ditt favoritlag. Tryck på klubbloggan ovan för att stötta ditt favoritlag! (OBS! går att scrolla höger bland loggorna)

Latest news

Med tiotusentals livesända matcher årligen, från alla nivåer, så har Solidsport blivit Sveriges största kanal för svensk handboll. Nu ansluter före detta elitspelaren Maja Björklin, 20, för att lyfta bevakningen till nästa nivå. – En dröm som går i uppfyllelse, säger journaliststudenten med ett hjärta som bultar för sporten.

"Vi är själva förvånade"

Målsättningen är att hänga kvar och etablera sig under några säsonger. Det verkar dock inte spelarna i IF Hallby begripit. Med senaste segern över Nacka så klev nykomlingen nämligen högst upp i Allsvenskan i handboll för damer. - Vi är kanske själva lite överraskade, men ber inte om ursäkt för att vi vinner, säger tränaren Joachim Löfstedt.

Read more

"Bra med en käftsmäll"

Den flygande säsongsstarten tvärnitade mot Kristianstad. Det är Louise Cronstedt mest tacksam över. - Det var bra med en käftsmäll, säger OV Helsingborgs vänsternia.

Read more

Upcoming games

Previous games

Recommended

Latest

Highlights Allsvenskan Damer