Join the excitement
Unlock this video

0 SEK

ÅF Offshore Race – söndagens livesändning

Replay · ...
22.86 Kviews

Sveriges största havskappsegling och Hamnen.ses maratonsändning med intervjuer, analyser, kommentarer och så förstås – en närgången bevakning av kampen på havet. Start på söndag klockan 10.45! Det handlar den mest omfattande bevakningen av anrika ÅF Offshore Race (tidigare Gotland Runt) någonsin. Sändningen rivstartar på nu på söndag klockan 10.45 och pågår till 18.00. Förutom en närgången bevakning av drabbningen till havs får vi också analyser och kommentarer från kunniga kommentatorer i studion. Allt detta toppas med två studioprogram per dag (mån-ons 09.00 och 17.00) där vi bland annat rapporterar direkt från havet via en motorbåt som följer flottan runt Gotland. Häng med! Foto: Oskar Kihlborg.

Sveriges största havskappsegling och Hamnen.ses maratonsändning med intervjuer, analyser, kommentarer och så förstås – en närgången bevakning av kampen på havet. Start på söndag klockan 10.45!

Det handlar den mest omfattande bevakningen av anrika ÅF Offshore Race (tidigare Gotland Runt) någonsin. Sändningen rivstartar på nu på söndag klockan 10.45 och pågår till 18.00.

Förutom en närgången bevakning av drabbningen till havs får vi också analyser och kommentarer från kunniga kommentatorer i studion.

Allt detta toppas med två studioprogram per dag (mån-ons 09.00 och 17.00) där vi bland annat rapporterar direkt från havet via en motorbåt som följer flottan runt Gotland.

Häng med!

Foto: Oskar Kihlborg.

CategoriesÅFOR2017, Studio