Börja livesända ditt lags matcher.

Enkelt. Kostnadsfritt.

arrow_forward
Kom igång på 2 minuter.
Inga förkunskaper krävs.

All Sports.
Everywhere.

Enkel registrering.

Börja med att teckna ett gratiskonto hos SolidSport. Se sedan till att ni har en internetuppkoppling och kan ladda ner appen SolidSport Broadcaster till en mobiltelefon eller iPad. Klart— du är nu en partner till SolidSport och har allt du behöver för att sända live-streamad sport.

Nå nya framgångar med video.

Allt streamat bildmaterial lagras och finns tillgängligt för ledare att använda i coach- och utbildningssyfte. Tidigare sändningar kan då bli till ett viktigt framgångsverktyg, och lagringsutrymmet är naturligtvis obegränsat.

Få hjälp att komma igång.

SolidSport erbjuder utbildning för de partners som vill komma igång med livesändningar, och support finns alltid tillgängligt online på plattformen.

Tjäna pengar på ert innehåll.

Med hjälp av SolidSports smarta betallösning kan ni ta betalt för ert innehåll, vi delar på intäkterna. Detta ger inte bara föräldrar, anhöriga och fans möjlighet att kunna bidra ekonomiskt till lag- och klubbkassor utan även möjlighet att följa laget live om man inte har möjlighet att närvara på plats. Alla matcher går även att se i efterhand.